Wie ben ik

Ik ben Wil Roozendaal, vijftiger en woon met partner en zoon in Zaltbommel. Ik heb Bedrijfskunde gestudeerd en heb jaren ervaring als adviseur en dienstontwikkelaar in de zorgverzekerings-, arbo- en reintegratiesector. Ook heb ik gewerkt bij een adviesbureau en een Ouderenzorg-organisatie. Ik ben daardoor een (v)aardige adviseur geworden, met mensenkennis, organisatiekennis én kennis van zorgzaken.

Ik kwam 10 jaar geleden zelf met mantelzorg in aanraking toen mijn moeder plotseling (na een val) lichamelijk en psychisch erg achteruitging en zeer hulpbehoevend werd. Na jaren vergeefs dokteren en meerdere behandelplekken bracht zij haar laatste jaren in een psychiatrisch verpleeghuis door. Een verdrietig en intens traject.

Mijn vader daarentegen, kon altijd in ons  ouderlijk huis blijven wonen. Met wat extra hulp en zorg aan huis, maar verder geheel zelfstandig. Precies zoals hij dat wilde.

Sinds die tijd wilde ik een andere kant op en meer gaan doen ín de zorg. Door de post-HBO opleiding tot Mantelzorgmakelaar kan ik die  kennis en mijn ervaring gebruiken om mantelzorgers te ondersteunen. En om werkgevers en organisaties te helpen met het vormgeven van  mantelzorg-beleid.

Verder ben ik speciaal geïnteresseerd in woon-zorg vraagstukken voor ouderen.

en waar sta ik voor

Mijn doel is om u te helpen om uw weg te vinden in de wirwar van regels, mogelijkheden en subsidies in de zorg. Ik doe mijn uiterste best voor u: Vriendelijk, betrokken, respectvol, persoonlijk. Luisterend naar uw wensen en begaan met uw situatie maar ook met een zakelijke inslag.

Met gevoel voor humor kan ik zware onderwerpen soms wat lichter maken en probeer ik ook de dingen bij de naam te noemen. Het gaat mij erom voor U de mantelzorg behapbaar te houden en zo resultaat- en oplossingsgericht mogelijk te werken.

Mantelzorgmakelaar Rivierenland is aangesloten bij de Beroepsorganisatie van Mantelzorgmakelaars BMZM en staat ingeschreven in het kwaliteitsregister van de BMZM .

Raad en daad bij zorgzaken